Mill Center Exterior Improvements
       
     
North Seating.jpg
       
     
Chestnut Entry Base.jpg
       
     
North Gate Base.jpg
       
     
North Entry Base.jpg
       
     
South Entry.jpg
       
     
East Entry Base.jpg
       
     
Mill Center Exterior Improvements
       
     
Mill Center Exterior Improvements

This study examines the improvements to the exterior experience of the Mill Centre, Baltimore. The current wayfinding, entry and exterior spaces pose challenges of navigation and enjoyment. The primary Campus entry point, from discussions with the community and tenants, is at the intersection of Chestnut & Mill Road, with a secondary being from Falls Road. This design expands upon those entry points, providing consistent nodes at the Outer Campus Entry (soft), Campus Entry (formal) and Building Entries - guiding visitors and tenants from car to building and providing usable spaces along the way

North Seating.jpg
       
     
Chestnut Entry Base.jpg
       
     
North Gate Base.jpg
       
     
North Entry Base.jpg
       
     
South Entry.jpg
       
     
East Entry Base.jpg